NL   |   ENG

Nieuws

Saker RapX-S at Top Marques Monaco

Van 18 tot en met 21 april 2013 wordt de 10de editie georganiseerd van de autoshow Top Marques Monaco, onder auspiciën van Prins Albert van dat vorstendom. Deze hoogst prestigieuze tentoonstelling van luxueuze en super auto’s wordt gehouden in het onvolprezen Grimaldi Forum, de ideale locatie in het vorstendom Monaco.

Top Marques Monaco heeft een reputatie als de meest exclusieve autoshow. Bij de vorige editie werden de verwachtingen overtroffen met de wereldpremière van drie super auto’s. Top Marques Monaco is ongeëvenaard in zijn unieke ervaring, waar bezoekers niet alleen kunnen zien en voelen wat de term super auto’s inhoudt, maar waar ook testritten kunnen worden gemaakt op een deel van het beroemde Monaco Formule 1 circuit.

Het Grimaldi Forum met zijn glazen dak ziet uit over de Middellandse Zee combineert tijdens die dagen fantastische auto’s (Espace Ravel) met luxe producten en horloges (Salon Diaghilev). Tegelijkertijd vindt elders in Monaco het Rolex Masters Tennis Toernooi plaats.

Het gebeuren is uniek, niet alleen door het geweldige aanbod van prachtige auto’s, maar ook vanwege de mogelijkheid om testritten uit te voeren op een deel van het bekende F1-circuit met de befaamde Racasse bocht.

  • De producenten van de Saker RapX-S zijn uitgenodigd om hun auto tentoon te stellen op deze show. We zullen alle dagen aanwezig zijn.
  • Bovendien zijn we aanwezig bij de jaarlijkse cocktail party in het Hotel de Paris, waar slechts een beperkt aantal standhouders gevraagd is hun super auto te laten zien in de openlucht op het Casino Plein.
  • Tenslotte zullen we een auto beschikbaar hebben voor testritten op het Formule 1 circuit.